Gorilla Cocktail Company

Tijdens mijn carrière als bartender heb ik bij verschillende cocktailbarren gewerkt en op verschillende evenementen cocktails gemaakt en workshops gegeven. Evenementen en workshops vond ik altijd een leuke afwisseling, maar ik vond dat het beter kon. Bij cateringevents werden meestal van tevoren een aantal cocktails gekozen en wij stonden de hele avond dezelfde cocktail te shaken. Ik wilde juist dat wat wij dagelijks achter de bar deden op zulke evenementen neerzetten.

Om dit anders te kunnen realiseren ben ik zelf gestart met Gorilla Cocktail Company. Het doel van Gorilla is om mijn kennis en enthousiasme voor mixology over te brengen aan een groter publiek zodat meer mensen beter weten wat ze drinken. En betere cocktails eisen als ze ergens naartoe gaan. Het zou mooi zijn als er meer plekken in Eindhoven komen waarbij de bartenders creatief bezig zijn met nieuwe smaken en combinaties van ingrediënten.

Voor elk evenement wordt er naar uw wensen geluisterd. Dit kunnen bepaalde cocktails zijn of een stijl bijvoorbeeld Tiki/Tropical drinks, Classic cocktails of een mix van alles, het kan allemaal. Wij zorgen voor een cocktailbar met een goede voorraad aan dranksoorten en likeuren, huisgemaakte siropen, vers fruit en kruiden. Als bartender kan ik dan mijn passie uitoefenen en kan ik van alles over drank en cocktails vertellen en laten proeven.

Dus als u een voor uw evenement een unieke cocktailervaring wilt hebben of een workshop wilt volgen. Neem contact op met mij dan kijken we samen naar de mogelijkheden voor uw evenement.

Timothy da Camara
E-mail: info@gorillacocktailco.nl
Mobiel/Whatsapp: 0622013571