Gorilla cocktailworkshop

Onze cocktailworkshop is een leuke activiteit voor kleine en grote groepen. Binnen twee uur leer je de vaardigheden om cocktails te maken en ga je zelf aan de slag. Je maakt 3 verschillende cocktails. Alcoholvrij is altijd mogelijk. Wij geven de workshops in onze eigen cocktailbar The Revellers of op een andere locatie in Eindhoven.
Een cocktailworkshop is te boeken voor groepen vanaf 10 personen.

Kosten incl. BTW: €40 p.p.

Introduction to mixology masterclass

De cocktailmasterclass voor de echte cocktailliefhebber. Leer alles over jouw favoriete drankjes en hoe je die zelf moet maken. We starten met een korte algemene cocktailgeschiedenis. Je krijgt uitleg over de verschillende cocktailtools en technieken. Daarna ga je deze oefenen en maak je verschillende mixed drinks uit verschillende tijdperken. Tijdens het ‘builden’, ‘shaken’ en ‘stirren’ heb je de gelegenheid om alles te proeven en al jouw vragen te stellen. Ten slotte eindigen we met een Jamsession waarbij je zelf een cocktail of een twist op een klassieker gaat maken. Na de workshop krijg je een hand-out mee met de recepten van de meest populaire cocktails zodat je ze later nog kunt maken of thuis verder kunt tweaken.
Kosten incl. BTW: €60 p.p.

cocktail workshop personeelsuitje bedrijfsuitje

Cocktailworkshop als personeelsuitje

Voor bedrijfsuitjes hebben we een cocktailworkshop samengesteld met een passende programma. Na ontvangst met een welkomstdrankje en kleine hapjes gaan we aan de slag met de cocktails. Je krijgt een korte uitleg over cocktails en vervolgns gaan jullie zelf 2 cocktails shaken. Welke cocktails dit zijn kunt u zelf kiezen. Alcoholvrije alternatieven zijn er ook. Wij kunnen ook speciaal voor uw groep of bedrijf een passende cocktail ontwerpen. De workshops zijn te boeken vanaf 10 personen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.